23 Ekim 2012 Salı

Diziler sadece hanımlardan değil beylerden de sorulur


Yanlış duymadınız diziler sadece hanımlardan değil beylerden de sorulur. Artık Beylerin de dizileri var. İşte zevkle takip ettiğim diziler!Her ne kadar finalinle beni download etsen de Lost senin yerin ayrı hakkını teslim etmem lazım.

Biraz daha uzasaydı sonu kabak tadına dönecekti. Prison Break son derece başarılıydı.



Evrenler deneyler derken zaman atladık birden nasıl toparlayacaksın Fringe


Hikaye 4 koldan ilerleyince diziye hakimiyet de farklılaşıyor. Bu dizide favori oyuncularım ilk bölümlerde öldü. Game of thrones





Evet artık tanış hatunla da evlen biz bekarların umudu ol!How I met your mother


4 yorum:

  1. Merhabalar
    Tüm makalelerinizi inceledim. Bazıları güzel olabilir fakat kendi fotoğrafınızı fazlasıyla paylaşmanız akabinde aklıma bir soru getirdi.
    Gerçekten yazdığınız gibimisiniz yoksa göstermelikmi?
    Sizin başarabildiğiniz bir şeyler var ise onu paylaşsanız sanırım daha iyi olur blogunuz. Ve daha az fotoğraf!

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, paylaşımınızı değerlendiriyor olacağım. Aslında bu blog benim için fotoblog açmaya bir ısınma turu. Lifestyle yazmayı seviyorum. Konu olarak beklentilerinizi karşılayamadığım için üzgünüm. Başarı konusunda internet ortamında diğer blogları takip etmenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Fotoblog yapacaksanız iyi kameralarınız olması lazım. Fotoğraları kendinizin çekmesi lazım. Yıllardır fotoğrafçılık yapan arkadaşlarım var profesyonel. Onlar bile cesaret edemiyor daha bu kadarını :))
    Bunun içinde sizi tebrik ederim! Evet haklısınız başka blogları takipleyeyim en iyisi.
    Fotoblog yaparsanız sanırım buradan reklamını yaparsınız. Ve bizde görürüz.
    Size tavsiyem kaliteli makinalar alın çekim yaparken.
    Ve son olarak güngör bey. Bu aralar yerden fotoğrafçılar ot gibi bitiyorlar. Elimi atsam fotoğrafçı. Bu meslek kolay ve getirisi iyi herhalde. Bendemi başlasam ne?

    YanıtlaSil
  4. Herhangi bir şeyle hobi olarak uğraşmak ayrı bir şeydir, profesyonel olarak uğraşmak ayrı bir şeydir. Profesyonel uğraştığınız zaman takdir edersiniz ki o şey sizin mesleğiniz olur. Fotoblog açmak sadece fotoğrafçıların tekelinde olan birşey değildir. Fotoblogu sadece fotoğrafçılar açar diye bir söylemi de ilk defa sizden duyuyorum. O gün blogda hangi yazıyı yazmışsam ona uygun görseli de ben seçerim. Bu bazen kendi fotoğraflarımdan olur bazen başkalarının görsellerinden olur. Yani yazacağım konu belirler görselleri... Bencede elinizi işe, güce, fotoğraf işine atın. Sağa sola sataşmaktan ve altı boş eleştirilerinizden çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Ortalıkta ot gibi biten altı boş eleştirenlerden olacağınıza, ot gibi biten fotoğrafçı olun...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.