7 Kasım 2012 Çarşamba

Xperia iON Bond Night ve 50.yılında James Bond



1953 yılında Ian Fleming’in yarattığı  İngiliz ajanı James Bond’un sinemaya uyarlanan ilk filmi ‘Dr. No’ çekileli  50 yıl oldu. Türkiye'de çekimleri yapılan Skyfall vizyona girmeden Sony bloggerlar için 360 Teras/ Hilton Double Tree Moda'da Xperia Ion Bond Night'ı düzenledi. James Bond ve Sony işbirliği uzun süredir başarıyla devam eden bir çalışma. Yoğun çalıştığım için geceye katılamadım. 

Etkinlik sırasında #BenceBond ve #XperiaBondNight hashtag'i ile eğlenceli tweetleri ve paylaşımları okumak da gayet zevkliydi.En çok da DJ Suat Ateşdağlı'nın James Bond müzikleriyle sergilediği performansını kaçırdığıma inanamıyorum. 

Bu hafta sonu Skyfall'a gitmeyi planlıyorum. En çok da Javier Bardem'in performansını merak ediyorum.

Gel gelelim James Bond'un seçimi olan Xperia Ion'un özelliklerine:

 
Xperia™ ion, 42 mbps’ye çıkabilen mobil internet hızıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Türkiye’de ulaşılabilecek en yüksek mobil internet hızını sunan Xperia™ ion, akıllı telefon kullanıcıları için fark yaratan bir deneyim sunuyor.

4,6 inçlik Mobil Bravia Engine teknolojisine sahip HD (720p) ekranıyla film izleme keyfini üst seviyeye taşıyan Xperia™ ion, entegre Fizy müzik uygulaması ile sınırsız müzik deneyimi sunuyor. 12.1 MP kamerası ile  Xperia™ ion, Full HD (1080p) video çekim özelliğine de sahip.

 Xperia™ ion bağlantı özellikleriyle de fark yaratıyor. DLNA, MHL veya HDMI bağlantısı ile televizyon, dizüstü bilgisayar ve tablet ile anında bağlantı kurup, resim ve videolarınızı büyük ekranda yüksek kalitede görüntüleyebilirsiniz.

Sony   Xperia™ ion Avrupa’nın en prestijli tasarım ödülü olan 2012 Red Dot Tasarım Ödülü’nün de sahibi. Ayrıca ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-ion-lt28h/ adresinden ulaşmak mümkün.

Bir Bond yazısı müziksiz biter mi? İşte film müziği



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.